H ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Σας καλωσορίζουμε στην κλινική μας we♥smiles

Οι ασθενείς μας είναι η προτεραιότητα μας και προσφέρουμε υψηλού επιπέδου οδοντιατρικές υπηρεσίες
από 
μια ομάδα εξειδικευμένων οδοντιάτρων.

Ειδικός Προσθετολόγος MScΦωτεινή Παντζάρη
Ειδικός Ενδοδοντολογός MScΔάφνη Χιονά
Ειδικός Περιοδοντολόγος MScΔημήτρης Παπαδημητρίου
Χειρουργός ΟδοντίατροςΣωτηρία Μπουρούνη

Φωτεινή Παντζάρη – Ειδικός Προσθετολόγος, MSc/ Ιδιοκτήτρια Κλινικής we♥smiles

Η Φωτεινή Παντζάρη ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών  το 2005.

Το 2006 ξεκίνησε το κλινικό πρόγραμμα Προχωρημένης Eκπαίδευσης στη Γενική Οδοντιατρική (Advanced Education in General Dentistry- AEGD) στο Eastman Dental Center, University of Rochester, ΝΥ, USA. Στη διάρκεια των σπουδών της ολοκλήρωσε πρωτόκολλα έρευνας για την εκτίμηση αποτελεσματικότητας προϊόντων λεύκανσης με το QLF και τον αναλυτή χρώματος Χ- RΙΤΕ (Τμήμα Γενικής Οδοντιατρικής)  και για την εκτίμηση της ακρίβειας διαστάσεων εκμαγείων για προσθέσεις σε εμφυτεύματα με διαφορετικά προϊόντα γύψου (Τμήμα Προσθετικής).

 

Το 2008 έγινε δεκτή στο τριετές πρόγραμμα Εξειδίκευσης στην Προσθετική Οδοντιατρική στην Οδοντιατρική Αθηνών του ΕΚΠΑ. Το αντικείμενο της ερευνητικής της δραστηριότητας (MSc) ήταν η επίδραση κονιών διαφορετικού ιξώδους στην οριακή και εσωτερική εφαρμογή CAD/ CAM πυρηνών αλουμίνας.

Από το 2008 μέχρι σήμερα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο με αντικείμενο την Επανορθωτική και Προσθετική Οδοντιατρική σε δόντια και εμφυτεύματα. Συστεγάστηκε με την παιδοδοντίατρο Δώρα Λυρατζοπούλου και τον ορθοδοντικό Δημήτρη Κλούκο στο οδοντιατρείο Tooth Care (2008-2017). Στην αρχή του 2018 εγκαινίασε την Κλινική we♥smiles, μια κλινική με υπηρεσίες Αισθητικής- Προσθετικής Οδοντιατρικής, Ενδοδοντίας, Εμφυτευματολογίας και Γναθοχειρουργικής.

Παρακολουθεί Eλληνικά και διεθνή συνέδρια. Αποτελεί ενεργό μέλος της Αμερικάνικης Προσθετικής Ακαδημίας (APS) και της Ελληνικής Προσθετικής Εταιρείας (ΕΛΛΠΕ) από το 2008.

Δάφνη Χιονά – Ειδικός Ενδοδοντολογός (MSc) Κλινικής we♥smiles

Η Δάφνη Χιονά αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2006.

Στην συνέχεια εργάστηκε ως οδοντίατρος σε ιδιωτικές οδοντιατρικές κλινικές καθώς και στο οδοντιατρικό τμήμα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «Αττικόν».

Το 2012 ξεκίνησε την μεταπτυχιακή της εξειδίκευση στην Ενδοδοντία στο πανεπιστήμιο Minnesota, USA την οποία ολοκλήρωσε το 2014 με συγγραφή μεταπτυχιακής ερευνητικής εργασίας με τίτλο «Cone-beam computed tomography-anatomical analysis of mandibular posterior teeth: impact on endodontic microsurgery. Υπήρξε συνεργάτης Ενδοδοντίας με σκοπό την εκπαίδευση των προπτυχιακών φοιτητών στο εργαστήριο προσομοίωσης (Ε.Κ.Π.Α,2011, University of Minnesota 2012-2014), καθώς και επιβλέπουσα στην προπτυχιακή οδοντιατρική κλινική του Πανεπιστημίου της Minnesota (2013-2014).

Από το 2014 μέχρι σήμερα ασχολείται αποκλειστικά με την άσκηση Ενδοδοντίας, αναλαμβάνοντας πρωτογενείς ενδοδοντικές θεραπείες, επαναλήψεις ενδοδοντικών θεραπειών και μικροχειρουργική ενδοδοντία. Έχει παρακολουθήσει και παρουσιάσει εργασίες τόσο σε πανελλήνια όσο και διεθνή συνέδρια.

Δημήτρης Παπαδημητρίου – Ειδικός Περιοδοντολόγος  (MSc) Κλινικής we♥smiles

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2005.

Την περίοδο 2008-2011 ειδικέυτηκε στην Περιοδοντολογία στο Eastman Dental Center, University of Rochester, ΝΥ, USA. Τον επόμενο χρόνο συνέχισε την εκπαίδευση του στο προσθετικό κομμάτι των εμφυτευμάτων και στη Ψηφιακή Οδοντιατρική Τεχνολογία στο Πανεπιστήμιο του Harvard, Boston ως μέλος της International Team of Implantology (ITI Scholarschip).

Είναι Επίκουρος Καθηγητής Περιοδοντολογίας του Πανεπιστημίου του Rochester με κλινική αρμοδιότητα και έργο (Clinical Assistant Professor)  από το 2012 και φέρει τον τίτλο Diplomate του American Board of Periodontology από την Αμερικάνικη Περιοδοντολογική Ακαδημία.

Έχει παρουσιάσει εργασίες σε πανελλήνια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια και έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα σε ξένα περιοδικά. Άσχολείται με τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση οδοντιάτρων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Η έρευνα του εστιάζεται σε τεχνικές ανύψωσης ιγμορείου για την τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων, καθώς και το σχεδιασμό και εκτέλεση σχεδιών θεραπείας με σύγχρονα ψηφιακά συστήματα οδοντιατρικής τεχνολογίας.

Στην καθ’ημέρα κλινική του πράξη ασχολείται αποκλειστικά με την Περιοδοντολογία και τα Εμφυτεύματα.

 

Σωτηρία Μπουρούνη – Χειρουργός Οδοντίατρος / Τμήμα Επανορθωτικής Οδοντιατρικής Κλινικής we♥smiles

Η Σωτηρία Μπουρούνη αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2016.

Στη συνέχεια ήταν για δύο χρόνια παρακολουθούσα στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της Αισθητικής και Επανορθωτικής Οδοντιατρικής και Επιστημονικός Συνεργάτης στο εργαστήριο της Οδοντικής Χειρουργικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει παρακολουθήσει και έχει παρουσιάσει εργασίες σε πανελλήνια συνέδρια και εχει δημοσιεύσει σε ελληνικά περιοδικά.

Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της εστιάζεται στην  πρόληψη της στοματικής υγιεινής αλλα και στις αισθητικές αποκαταστάσεις με ρητινώδη και κεραμικά υλικά.

Αυτή  τη στιγμή είναι πρωτοετής μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο τριετές κλινικό πρόγραμμα ‘Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Οδοντική Χειρουργκή, Ενδοδοντία και Παιδοδοντία’ στο Πανεπιστήμιο της Βέρνης, Ελβετία(Master of Advanced Studies in Cariology, Endodontics and Pedodontics, University of Bern, Switzerland).

Το Ιατρείο μας