Ορθοδοντική για ενηλίκους

Αόρατη Oρθοδοντική για Ενήλικες

Η Ορθοδοντική στην ενήλικη ζωή, σε υγιή δόντια και με υγιή ούλα, καλείται να δημιουργήσει ένα πιο αισθητικό και λειτουργικό χαμόγελο. Δόντια, που τοποθετούνται σε μια πιο ευνοϊκή θέση συντηρητικά με την ορθοδοντική μετακίνηση, δεν απαιτούν εκτροχισμό ή προσθήκη υλικού σε αυτά και προσθετική παρέμβαση.

Ποια είναι τα επιπλέον πλεονεκτήματα της Ορθοδοντικής για Ενήλικες?

Πέρα από την ορθή διευθέτηση των δοντιών αισθητικά και λειτουργικά, επιπλέον στους ενήλικες:

  • βελτιώνεται η υγεία των ούλων και η συνολική περιοδοντική υγεία. Συνωστισμός των δοντιών ή διαστήματα μεταξύ αυτών αυξάνει τη δημιουργία τρυγίας.
  • μπορεί να μετακινηθούν τα δόντια για την ανάγκη ή την αποφυγή μιας προσθετικής αποκατάστασης, όταν προκύψει κάποια απώλεια δοντιού
  • βελτιώνεται συνολικά η δυνατότητα μάσησης, που επηρεάζει τη συστηματική υγεία των ασθενών
  • βελτιώνεται η είκονα και η υποστήριξη των χειλέων, παρειών και υπολοίπου προσώπου

Ποιές διαθέσιμες θεραπείες έχουν επιλεχθεί στην κλινική we♥smiles?

Έχοντας ως γνώμονα την Αισθητική και Προσθετική ταυτότητα της κλινικής επιλέγονται οι διαφανείς νάρθηκες για τους ενήλικες ασθενείς μας.

Υψηλή αισθητική, αποτελεσματικότητα και μια θεραπευτική επιλογή, που δεν περιορίζει τον ασθενή στην κοινωνική και επαγγελματική ζωή του. Η θεραπεία ξεκινάει με σκανάρισμα με ενδοστοματικό σαρωτή 3shape Trios. Μέσω αυτού δημιουργείται το ατομικό σχέδιο θεραπείας για κάθε ασθενή και τυπώνονται οι νάρθηκες για την αντιμετώπιση των πιο συνηθισμένων ορθοδοντικών προβλημάτων.

Οι νάρθηκες είναι λεπτοί, διαφανείς και φοριούνται χωρίς να γίνονται αντιληπτοί. Αφαιρούνται κατά τη διάρκεια του φαγητού και της άσκησης στοματικής υγιείνης κάνοντας τη διαδικασία ακόμα πιο εύκολη.