Ολοκεραμικές Στεφάνες

Έχετε ήδη στεφάνες (θήκες) και αυτές δε παραπέμπουν σε τίποτα φυσικό; Τα όρια τους ‘γκριζάρουν’; Τις νιώθετε ‘ξένες’ και ογκώδεις στο στόμα σας;

Υπάρχουν στεφάνες χωρίς μεταλλικό χρώμα, λευκές εσωτερικά και εξωτερικά, που μιμούνται τα φυσικά σας δόντια με την αντοχή και ανθεκτικότητα, που απαιτούν τα τροχισμένα δόντια.

Αλλαγή μεταλλοκεραμικών στεφανών με εμφανή ένδειξη φλεγμονής με 3 ολοκεραμικές στεφάνες IPS E.max

Ήρθε η ώρα να μας επισκεφτείτε και στην κλινική μας we♥smiles να επανασχεδιάσουμε τις προσθέσεις σας και να τις κάνουμε ‘αόρατες’!

  • Αισθητικά. Ακόμα και σε μικρό πάχος λόγω της έλλειψης του μεταλλικού πυρήνα, καλύπτουν τα δυσχρωματικά ταλαιπωρημένα δόντια και αποδίδουν δόντια με φυσικό περίγραμμα και όψη. Ακόμα και όταν τα ούλα συρρικνώνονται το όριο στεφάνης- δοντιού δεν είναι εμφανές
  • Από άποψη αντοχής μιμούνται ή υπερτερούν σε σύγκριση με τις συμβατικές μεταλλοκεραμικές (μ/κ) στεφάνες
  • Μπορούν να σχεδιαστούν πιο συντηρητικά σε σχέση με τις μ/κ.

Στη σύγχρονη οδοντιατρική πραγματικότητα το υλικό επιλογής για πρόσθια κυρίως δόντια είναι το διπυριτικό λίθιο, Empress IPS e.max. Σε πάχος 0,3mm-0,6mm κατασκευάζονται δόντια με φυσική απόχρωση, ανθεκτικότητα και αντοχή από ένα απόλυτα βιοσυμβατό υλικό.

Σε οπίσθια, δυσχρωματικά δόντια, αλλά και πολλές φορές στο σύνολο του φραγμού επιλέγεται η ζιρκονία. Είναι το οξείδιο τιυ ζιρκονίου, το ισχυρότερο υλικό στην οδοντιατρική που επιλέγεται για μονήρεις αποκαταστάσεις, γέφυρες και το σύνολο του φραγμού.

Οι εξειδικευμένοι οδοντίατροι της κλινικής we♥smiles αξιολογούν
την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και δημιουργούν χαμόγελα, που αγαπάμε ♥.